Beskytt din Epic konto! Du er ikke den eneste som vil bruke kontoen din!

Sikkerhetsinformasjon


En rekke kontoer har nylig blitt kompromittert ved hjelp av kjente hackingsteknikker. Epic sikkerhet gir denne sikkerhetsinformasjonen for å forklare hva som skjer, og hvordan du best kan sikre din episke konto og andre kontoer.


Delte passord

Selv om det er vanlig å bruke det samme passordet på flere nettsteder, er dette en farlig praksis og bør unngås. Hvis et av disse nettstedene er kompromittert, kan hackere bruke e-postadressen din og passordet fra det aktuelle nettstedet for å bryte inn på kontoen din på andre nettsteder med samme passord.

Her er hva som skjer: Angrepere laster ofte ned passorddumper – lister over brukernavn / passordkombinasjoner – fra tredjeparts nettsteder og bruker «legitimasjonsfylling» for å finne ut hvilke andre nettsteder disse legitimasjonene fungerer på. Når de lykkes med å logge på disse kontoene, ser de hvilke problemer de kan opprette for kontoinnehaveren. I mange tilfeller vises det som falsk V-Buck kjøp.


Falske Fortnite Tilbud

Vi har sett flere forekomster av konto tyveri og svindel relatert til nettsteder som hevder å gi deg gratis V-Bucks eller muligheten til å dele eller kjøpe kontoer. Vennligst del aldri dine epic kontoopplysninger med noen. Epic vil aldri be deg om passordet ditt via e-post, sosiale medier eller et ikke-epic nettsted. Grupper som hevder å gi spesielle Fortnite-tilbud på denne måten, er falske.


Hvordan vet jeg om jeg er i fare?

Det er en fantastisk webtjeneste jeg har blitt pwned som lar deg søke din e-postadresse og avgjøre om det har vært en del av eventuelle brudd på data. Hvis den har, bør du anta at passordet som er knyttet til den tjenesten, er offentlig kunnskap og endre alle kontoer som bruker den (ikke bare din epic konto!).

Selv om kontoinformasjonen din ikke har blitt identifisert som lekket, er det mulig at det kan bli lekket i fremtiden, så det er trinn som du kan gjøre for å beskytte deg mot det. Du kan begynne med å registrere deg for at jeg har blitt gitt meldingstjeneste, slik at du umiddelbart blir varslet om e-posten din alltid er inkludert i fremtidige dumper.


Hva gjør Epic for å hjelpe?

På Epic har de alltid jobbet hardt for å prøve å jakte på passorddumper for å proaktivt tilbakestille passord for spillerkontoer når de tror de lekker ut online. Selv om denne tilnærmingen innebærer mye manuell arbeid på deres side, tror de at det forhindrer betydelig svindel. Denne tilnærmingen finner imidlertid ikke hver påvirket konto, eller du kan ha opprettet din epic konto etter at vi har sjekket et bestemt passorddump.

Som et resultat arbeider de for å automatisere deres prosess ytterligere for å sjekke deres konto database mot passorddumper for å lukke gapet ved å identifisere berørte brukere og tilbakestille passordene sine. De jobber også hardt for å aktivere multifaktorautentisering de neste ukene og planlegger å få et ekstra blogginnlegg med flere detaljer snart.

Bruk unike passord

Vi anbefaler at du bruker unike passord som en måte å beskytte deg mot påloggingsangrep. Å ha et unikt passord for hver tjeneste vil garantere at en kompromittert konto ikke vil føre til at alt du eier blir stjålet. Selvfølgelig kan det være vanskelig å huske så mange forskjellige passord.

Vurder å bruke en passordbehandling for å hjelpe. Ved hjelp av en passordbehandling kan du generere et unikt passord for hver tjeneste og bare huske et enkelt sterkt passord (for passordbehandleren).
Koble dine sosiale kontoer for ekstra sikkerhet
Nylig har de rullet ut støtte for å integrere Facebook og Google logins med deres epic kontosystem. Dette gir deg flere fordeler.

Først kan du logge inn uten å måtte bruke epic passordet ditt, så lenge du er aktivt logget inn på Facebook eller Google i nettleseren din. Du mottar en innloggingsprompt som ber deg om å godkjenne aktiviteten, og vil bli sendt inn rett inn.

For det andre kan du alltid bruke disse innloggingsmetodene for å gjenvinne tilgang til kontoen hvis den er låst på grunn av ugyldige passord. På grunn av de ekstra sikkerhetstiltakene som tilbys gjennom Google og Facebook-innlogging, kan du angi tilsvarende sikkerere passord for din epic konto, og ikke bekymre deg for å bruke dem på grunn av pass-through-godkjenning med Google og Facebook.


Installer og oppdater Antivirus

Mens antivirus- og antimalware-produkter ikke løser alle problemer, vil de bidra til å holde datamaskinen trygg fra mange trusler. Epic støtter ikke noe bestemt produkt, men du kan se en liste over alternativer her sammen med de ulike funksjonene til hver. Å holde datamaskinen ren av uønsket programvare vil igjen redusere antall måter kontoen din kan bli kompromittert med.


Hold datamaskinen oppdatert

Du bør alltid holde operativsystemet, installert programvare og drivere så oppdaterte som mulig. Små bugs fra utdaterte drivere eller programvare kan resultere i ytelsesproblemer eller andre problemer med spillstabilitet mens ubesvarte sikkerhetsoppdateringer kan kompromittere hele datamaskinen. Epic anbefaler alltid oppdatering til de nyeste sikre versjonene av programvare og operativsystemer.


Ikke stol på delte systemer

Logg inn fra en delt datamaskin (nettkaféer, biblioteker, en venns hus, etc.), introduserer ytterligere risiko. Bare logg inn på delte systemer kontrollert av personer du stoler på. Bare ved å logge inn på kontoen din på et delt system, kan legitimasjonene dine bli stjålet og du har ingen reell innsikt i hvordan sikre disse maskinene er.

Hvis du har brukt en usikker delte maskin tidligere, anbefaler vi at du endrer passordet ditt for å sikre at det ikke blir kompromittert. Hvis du spiller regelmessig på en delt maskin, er det viktig at du bruker et unikt passord for din
Epic konto og sørg for å logge ut av lanseringen når den er ferdig hver gang.
Aktiver multifaktorautentisering når det er mulig
Få litt mer informasjon om hvordan Epics MFA fungerer her.

Flerfaktorautentisering hjelper med å holde kontoen din trygg ved å kreve mer enn bare et passord. Vi anbefaler å aktivere den på alle tjenester du kan. Dette nettstedet lar deg se gjennom ulike tjenester og se hvilke som støtter det.


Tilleggsinformasjon


Ikke del kontoer

Mens du noen ganger kan slite for å fullføre den søken og ville elske en venn eller et familiemedlem å hjelpe, oppfordrer vi deg til ikke å dele kontoinformasjonen din med andre. Eventuelle handlinger begått på kontoen din er ditt ansvar. Hvis noen snyder på kontoen din og det er utestengt, er det ditt ansvar som kontoinnehaver.


Ikke kjøp kontoer

Noen ganger blir folk lei av et spill og ønsker å slutte – og ønsker å få noe for tiden de har investert i spillet. Som et resultat, vil de liste sine kontoer online. Mens du kanskje er fristet til å kjøpe en og få tilgang til de søte skinnene de har, vennligst ikke. Som den opprinnelige kontooppretteren er de sannsynligvis i besittelse av betydelige fakta som kan gjøre det mulig for dem å gjenopprette kontoen gjennom Epic sin Player Support-prosess (for eksempel transaksjonshistorikk, adresselogg osv.) Ved å hevde at du stjal kontoen.

Det er ikke noe slikt som en gratis V-Buck

Vi har sett nettstedene på nettet, akkurat som deg. Klikk her, legg inn brukernavnet ditt, kanskje svar på et spørreskjema eller to, og du vil få så mange gratis V-Bucks som du vil. Disse nettstedene er ikke ekte. De vil at du skal legge inn kontoopplysningene dine på siden (slik at de kan logge på som deg og opprette falske kostnader) eller ellers oppfordre deg til å klikke ned en kjede med reklamehenvisninger, få klikk gjennom annonseringspenger for personen som kjører nettstedet. Under ingen omstendigheter kan disse nettstedene faktisk gi V-Bucks. Epic sitt juridiske team prøver stadig å jakte på disse nettstedene.

Hvis du har prøvd en av dem tidligere, oppfordrer vi deg til å endre passordet ditt så snart som mulig.


Bekreft epostadressen

Selv om det er valgfritt, ber vi deg om å bekrefte e-postadressen din som er knyttet til din epic konto. Dette vil bidra til å beskytte kontoen din når de implementerer multifaktorautentisering og gjør det lettere for brukerstøtte å kontakte deg i tilfelle uregelmessig aktivitet med kontoen din.

Spillerstøttedetaljer

Trenger du ekstra hjelp? Epic sitt brukerstøtteteam er der for deg. De har en Fortnite Help Portal med svar på mange av dine spørsmål.

Hvis det er noe der du føler at de trenger å avklare videre eller noe annet du vil ha hjelp med, kan du sende en e-post til Epic.

Relaterte innlegg

Nye Tweets

Siste innlegg

2018-10-05T22:20:01+00:00